MOTEL DAVIOS

“Te simţi ca acasă!”

Motel Davios 3* a început să primească turişti încă din anul 2009.
În anul 2018 unitatea noastră a trecut printr-un proces complex de recompartimentare, creând spaţii noi de cazare la standardele cu care v-am obişnuit deja.

Situat în imediata apropiere a parcului Central, peste Podul Jiului, în partea de vest a oraşului Târgu Jiu, Motel Davios 3* va pune la dispoziţie 30 locuri de cazare în 13 camere cu regim single, dublu sau triplu, după caz.

Parcarea autovehiculelor se poate face în curtea interioară a unităţii noastre, în funcţie de disponibilitate, dar şi în faţa motelului pe spaţiul public.

Centrul oraşului şi operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi se află la doar 5 minute de mers pe jos.

Calitatea serviciilor şi amplasarea favorabilă fac din Motel Davios o gazdă perfectă pentru oricine – oameni de afaceri, turişti sau simpli trecători.

imagine Motel Davios din Targu Jiu
imagine Motel Davios din Targu Jiu 2
imagine Motel Davios din Targu Jiu 3

Oaspeţii se pot bucura de facilităţi moderne cum ar fi: aer condiţionat, TV (LCD) satelit, mini-bar, camere cu baie proprie foarte spaţioasă dotată cu cabină duş cu hidromasaj şi uscător de păr.

De asemenea, în incinta camerelor şi a restaurantului aveţi acces gratuit la internet wireless şi wired (prin cablu).

Restaurantul Davios, o locaţie intimă şi elegantă, vă oferă un meniu cu specific internaţional şi tradiţional.

Restaurantul are o capacitate de 30 de locuri. Aici veţi descoperi bucătăria de înaltă clasă şi cele mai rafinate specialităţi.

Confortul, dotările şi serviciile oferite vor face că perioada petrecută la noi să fie una de relaxare, contribuind la succesul vizitei dumneavoastră.

All Inclusive

Vă oferim posiblitatea rezervarii unui sejur pentru vizitarea oraşului Târgu Jiu în regim All Inclusive.

Rezervă acum

Alege camera care îţi place şi solicită o rezervare. Noi o să verificăm disponibilitatea camerei în perioada aleasă de tine şi o să primeşti un răspuns în cel mai scurt timp.